• 0031 649704588 (NL)
  • 00351 915685895 (PT)
  • uk pt nl
  • portugaltravelling@gmail.com

overnachtingsmogelijkheid voor campers "a serra da LousÃ"

camperplaats

 

zicht op de bergen herkenningsteken

Graag willen we ons terrein open stellen voor campers om er te overnachten. De omgeving van Lousã is namelijk zeker de moeite waard om tijdens de vakantie te bezoeken.

Onze locatie ligt tussen de olijfgaarden van Lousã met uitzicht op de Serra da Lousã. We hebben ruime plaatsen waar u met uw camper kunt overnachten. Bij het opstaan kunt u genieten van een prachtige zonsopgang over de Serra da Lousã. s Avonds ziet u de zon wegzakken achter de bergen in het westen.

Het terrein is voorzien van groen gras en (nog jonge) fruitbomen. Water en electriciteit zijn aanwezig. Ook is er een eenvoudige sanitiaire voorziening aanwezig. We willen dit op een ecologisch verantwoorde manier doen. De douche wordt verwarmt door de zon en de toilet bestaat uit een droog toilet.

De supermarkt is op ca 500m en verder zijn er in het gezellige historische centrum een tal van restaurantjes en cafeetjes. Er zijn er mooie wandelroutes in de omgeving en in de Serra de Lousã. Naast het kasteel heeft Lousã een prachtig natuurzwembad.

We hopen u komend jaar te mogen verwelkomen in onze "achtertuin". Mocht u onze overnachtingsplaats een warm hart toesdragen. dan kunt u altijd een kleine donatie achterlaten om deze mooie overnachtingsplaat in stand te houden en voor de toekomst van een plekje verzekerd te zijn.

Onze camperplaats is te vinden op:
N 40.11863, W 8.25399
N 40°07'07", W 8°15'14"

 

 

compost toilet toiletgebouw douche