ad> PortugalTravelling | About
  • 0031 649704588 (NL)
  • 00351 915685895 (PT)
  • uk pt nl
  • portugaltravelling@gmail.com

Mogen we ons even voorstellen?

ons gezin

Wij zijn Leo en Gerwien van Rij en wonen met onze drie kinderen sinds de zomer van 2017 in Lousã, in het groene hart van Portugal. We zijn een Nederlands gezin.

Met ons gezin trekken we er elk jaar op uit met onze eigen Volkswagen camper. We hebben zo al heel Europa doorkruisd. Portugal heeft altijd een bijzonder plekje bij ons gehad, vanwege de warme bevolking, de rust die we hier voelen, het mooie land en het heerlijke klimaat.

In Nederland hebben we onze hobby omgezet in ons werk. Sinds 2013 verhuren we vanuit Noord Nederland Volkswagen camper onder de naam VW Holiday

En omdat we graag onze liefdes mogen omzetten in ons leven hebben we besloten om van ons favoriete vakantieland in thuisland te maken en zijn we verhuisd naar Portugal. We hebben een deel van ons bedrijf met ons meeverhuisd en verhuren in Portugal onder de naam GoCamperPortugal ook VWcampers. Zo hopen we meer mensen de mogelijkheid te bieden om dit wonderlijke land te ontdekken.

Omdat we het leuk vinden om andere reizigers te ontmoeten hebben we een deel van onze tuin geschikt gemaakt voor andere camperreizigers.

Naast al dit campergebeuren hebben we ook nog een vakantie woning in het centrum van Lousã.

Al onze activiteiten in Portugal brengen we samen onder de naam Portugal Travelling.

Want kom je met een VWcamper van ons, met je eigen camper of heb je de voorkeur voor een vakantiehuisje in Portugal, Portugal Travellers zijn we allemaal.

 

Portugal Travelling

We zijn ook te volgen op social media:

Onze contactgegevens