• 0031 649704558 (NL)
  • 00351 915685895 (PT)
  • portugaltravelling@gmail.com

Mogen we ons even voorstellen?

Wij zijn Leo en Gerwien van Rij en wonen met onze drie kinderen sinds de zomer van 2017 in Lousã, in het groene hart van Portugal. We hebben de stap om hier te gaan wonen met het hele gezin gemaakt en tot op heden nog geen spijt van.

Zelf hebben we onze jeugd doorgebracht in midden en noord Nederland. Na ons trouwen hebben we jaren in een klein dorpje op het platteland van Groningen gewoond. Gerwien werkte in de hulpverlening en Leo was zelfstandig ondernemer met een tunings bedrijf. Sinds 2013 runnen we met succes in Groningen een Volkswagen camperverhuurbedrijf met de naam VW Holiday.

Met ons gezin trekken we er elk jaar op uit met onze eigen Volkswagen camper. We hebben zo al heel Europa doorkruisd. Portugal heeft altijd een bijzonder plekje bij ons gehad, vanwege de warme bevolking, het mooie land en het heerlijke klimaat. Toch merken we dat Portugal voor veel mensen te ver weg is om met de auto te bereizen en om op vakantie te gaan. Daarom willen we hier on Portugal een Fly en drive opzetten zodat ook dit mooie land te ontdekken is met onze campers.

We hopen hier een fijne tijd te krijgen. Een tijd waarin wij veel mogen genieten van de rijkdommen van Portugal en de gastvrijheid van dit land en dit mogen delen met onze gasten. En we zullen nog regelmatig terug keren naar Nederland, zowel voor VW Holiday als voor vakantie en familiebezoek.